Dobrodosli! Trådens avsändare: Sandra Milosavljevic-Rothe
|
Srdacno Vas pozdravljam u novom srpskom forumu! Ne ustrucavajte se pisati i ako srpski govorite s akcentom i ako brljate padezi i ako zanosite na engleski. Nekako cemo se sporazumeti.
A ja bih ovde sad samo ubacila jos jedan mali citat da se nadje (Dietrich Bonhoeffer) i da ne bude posle da niste znali:
"Svako je odgovoran za svoje gluposti."
E pa tako...
[Edited at 2004-07-14 13:38] | | |
V&M Stanković Serbien Local time: 22:51 Medlem (2005) Engelska till Serbiska + ...
Taman sam htela da se ukljucim u diskusiju o otvaranju srpskog foruma (na bosanskom forumu), kad ono, srpski forum vec otvoren. Svaka cast koleginici Sandri na brzini!
Za sada samo toliko, danas je, valjda, slavlje; od sutra cemo o ozbiljnijim temama.
Sandri, a i svima NAMA - zasto da ne, zelim puno srece i uspeha u radu ovog foruma. | | |
Seadeta Osmani Kroatien Local time: 22:51 Engelska till Kroatiska + ... Iskrena dobrodoslica! | Jul 14, 2004 |
Neka nas je sto vise, neka smo sto raznorodniji i sto slicniji!
Veselo moderiranje!
Seadeta | | |
Tanja Abramovic (X) Engelska till Serbiska + ... Bolje vas nasli! | Jul 14, 2004 |
Samo da jos jednom posaljem cestitke zbog otvaranja novog foruma.
Divno je sto je i ovaj forum poceo sa radom.
Puno uspeha,
Tanja Abramovic | |
|
|
Natasa Grubor Bosnien och Hercegovina Local time: 22:51 Engelska till Serbiska + ...
Odlicna ideja.. nekako cemo sa padezi...
Cestitam moderatorici.. sjajna ideja | | |
Mihailolja Storbritannien Local time: 21:51 Ukrainska till Engelska + ... Nikada nije suvise kasno! | Jul 14, 2004 |
Priznajem da gresim sa padezima,ali posle citanja prve poruke ovde odlucio sam da se ukljucim i ja.
Kada bismo se bojali gresaka ne bi nista postigli zar ne?
Andric u "Znakovi pored puta":
"Bilo je mnogo cega u zivotu od kojeg smo se bojali ,ali nije trebalo, trebalo je zivjeti"
Pozdrav svima
Mihailo ( Zakarpatsky Srbin )
ps ja sam tek poco u svet prevodilaca moze li mi neko savjetovati gde mogu da nadem Srpski recnika... See more Priznajem da gresim sa padezima,ali posle citanja prve poruke ovde odlucio sam da se ukljucim i ja.
Kada bismo se bojali gresaka ne bi nista postigli zar ne?
Andric u "Znakovi pored puta":
"Bilo je mnogo cega u zivotu od kojeg smo se bojali ,ali nije trebalo, trebalo je zivjeti"
Pozdrav svima
Mihailo ( Zakarpatsky Srbin )
ps ja sam tek poco u svet prevodilaca moze li mi neko savjetovati gde mogu da nadem Srpski recnika na internetu, ili u knjiznem formatu ili elektronsku. Mnogo vam hvala. ▲ Collapse | | |
RafaLee Australien Local time: 06:51 Spanska till Engelska + ... Puno uspeha za novi srpski forum! | Jul 15, 2004 |
Vozdra,
Zelim da reknem "puno uspeha" za ovi novi srpski forum!
Pozdrav svima!
RafaLee
ps. Oprostite na mojim losem srpskom. Probam da praktikujem srpski jezik. | | |
...da te ceo svet razume :) | Jul 15, 2004 |
Ja se sva raznežim kad nabasam na tako nekog ko tako slatko prica. Nekako kao da se cuje i neverovatno simpaticno zvuci!
Sve me podseca na mog muza kad pokusava da sa svojim nemackim "r" izgovori "na vr brda vrba mrda"!
Samo slobodno, jer kao sto rece cuveni Dragoslav Andric "Kad učiš neki jezik, nemoj ga držati za zubima." | |
|
|
Cestitam :-) | Jul 19, 2004 |
Zdravo svima
Bilo je vrijeme da se i srpski forum otvori. Zelim vam sve najbolje i mnogo uspjeha. Eto komsije pa cu vam svracat' na kafu, pa dodjite i vi nama na kahvu, a mozemo takodjer i u hrvatski forum na kavu.
Said | | |
POZDRAVE OD ATINE,
TEOFILOS VAMVAKOS,
PREVEDUVAC | | |
Tanja Abramovic (X) Engelska till Serbiska + ... Topla dobrodoslica | Oct 22, 2005 |
vamvakos wrote:
POZDRAVE OD ATINE,
TEOFILOS VAMVAKOS,
PREVEDUVAC
Topla dobrodoslica grckom kolegi.
Puno pozdrava,
Tanja Abramovic | | |