Pronájem kanceláře, Praha 3 Trådens avsändare: Pavel Janoušek
| Pavel Janoušek Tjeckien Local time: 07:54 Medlem (2007) Tyska till Tjeckiska + ...
Zdravím všechny, kdo se rozhodli (rozhodnou) bojovat s prokrastinací třeba tím, že si pronajmou kancelář a opustí pohodlí gauče v obýváku
Mám pronajatou kancelář v Kubelíkově 59, Praha 3-Žižkov. V mém případě se mi velmi osvědčilo, že nepracuju doma (většinou), ale spořádaně "jezdím do práce". Víc toho stihnu, jsem efektivnější a náklady na kancelář se mi vrátí minimálně t�... See more Zdravím všechny, kdo se rozhodli (rozhodnou) bojovat s prokrastinací třeba tím, že si pronajmou kancelář a opustí pohodlí gauče v obýváku
Mám pronajatou kancelář v Kubelíkově 59, Praha 3-Žižkov. V mém případě se mi velmi osvědčilo, že nepracuju doma (většinou), ale spořádaně "jezdím do práce". Víc toho stihnu, jsem efektivnější a náklady na kancelář se mi vrátí minimálně tím, že u překladů nesedím do noci doma. Netvrdím, že je to vhodná cesta pro každého, ale za zvážení to určitě stojí.
Takže:
Ve stejném domě se naproti mně ve druhém patře (bez výtahu) uvolnila asi 20metrová kancelář. Platí se kolem 25 000 Kč čtvrtletně (nájem včetně poplatků za služby). Pro jednoho překladatele/tlumočníka je to asi zbytečně velké, ale co třeba sdílená kancelář? Na to je velká dost, vejdou se do ní v pohodě i tři kancelářské stoly.
Přiznávám bez mučení, že na obsazení kanceláře mám tak trochu i vlastní zájem (předchozí nájemce byla účetní, za kterou chodily od rána do večera davy lidí, což bylo s klidnou překladatelovou prací poněkud neslučitelné). Kdyby se našlo několik kolegů/kolegyň, kteří by si kancelář pronajali dohromady, jenom bych to uvítal (a co teprve společná prokrastinace v kuchyňce....
A ještě adresa: Kubelíkova 603/59, Praha 3 - Žižkov. Telefon je sem zavedený, mám ADSL od nejmenovaného giganta, funguje spolehlivě. Na patře společná kuchyňka, záchod v mezipatře. Druhé patro bez výtahu.
Kdyby o tom někdo z vás uvažoval nebo se chtěl na něco zeptat, prosím rovnou na můj e-mail: [email protected].
Díky! ▲ Collapse | | | Pronájem kanceláře, Praha 3 | Oct 16, 2018 |
Ahoj, taky jsem se rozhodla tak jako ty a přemístila se do kanceláře. Po dlouhých pracovních dnch u PC v bytě jen s mojí kočkou a vyjítím ven jen s tím, že jsem si šla naproti do sámošky koupit něco rychlého k jídlu a jediná komunikace byla sem tam na sociálních médiích jsem si už taky musela říct DOST. A to mě ta práce baví a naplňuje, akorát to chtělo změnu. Ale k mé pointě. Změnu jsem udělala a mám podobný problém jako ty. Já akorát za moji kancelá�... See more Ahoj, taky jsem se rozhodla tak jako ty a přemístila se do kanceláře. Po dlouhých pracovních dnch u PC v bytě jen s mojí kočkou a vyjítím ven jen s tím, že jsem si šla naproti do sámošky koupit něco rychlého k jídlu a jediná komunikace byla sem tam na sociálních médiích jsem si už taky musela říct DOST. A to mě ta práce baví a naplňuje, akorát to chtělo změnu. Ale k mé pointě. Změnu jsem udělala a mám podobný problém jako ty. Já akorát za moji kancelář platím celkově 23000 měsíčně a ráda bych našla někoho k sobě, kdo by se o nájemné podělil. A nejlépe teda z branže. Moje kancelář se nachází ve Stodůlkách. Kdybys měl zájem podívej se na podrobnější info. Už jsem to zkoušela skoro všude... ▲ Collapse | | | Det finns ingen moderator för det här paret. To report site rules violations or get help, please contact site staff » Pronájem kanceláře, Praha 3 Wordfast Pro | Translation Memory Software for Any Platform
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
Buy now! » |
| CafeTran Espresso | You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |