Без вина виновна Trådens avsändare: slavist
| slavist Local time: 10:12 Engelska till Bulgariska + ...
Уважаеми колеги,
Разбирам, че съм създала проблем с избора си на един отговор. Става дума за превода на proxy bomber. Както съм отбелязала в коментара след избора си нито едни от отговорите не ме задоволи, макар всички да са верни по същество. Търсех термин, който на всичко от�... See more Уважаеми колеги,
Разбирам, че съм създала проблем с избора си на един отговор. Става дума за превода на proxy bomber. Както съм отбелязала в коментара след избора си нито едни от отговорите не ме задоволи, макар всички да са верни по същество. Търсех термин, който на всичко отгоре да е кратък. Да, знам преводаческите решения около атентатите на 11 септември, но тук става дума за незнаещ атентатор, а не за нечия маша. Онези бяха ксамикадзета, този не знае, че носи нещото. Както и да е. Избрала съм един от отговорите, защото ме е НАВЕЛ на правилното ЗА МЕН решение, дал ми е посоката - нещо, което останалите не са направили. Не доумявам що за спор и упреци се вихрят на страницата след избора ми, а и не съм мислила, че става дума за бой за кудо-точки, както казва колегата Вихър Кръстев. Нямам никакви предпочитяния лични, а само професионални. Дори не смея и аз като обидения и оттеглящ се !?!?!? Вихър да се определя като преводач, макар все пак да си изкарвам пастите именно така.
Извинявам се на всеки, когото - неволю - съм засегнала.
Още веднъж благодаря на всички отговорили.
Веднъж вече писах за прибързания избор )
Честита Баба Марта на всички у нас и зад граница.
▲ Collapse | | | SOFITA Bulgarien Local time: 10:12 Engelska till Bulgariska + ... Не мога да разбера ... | Mar 8, 2002 |
Не мога да разбера как може някой да се сърди за \"неправилен\", според него, избор на отговор от страна на питащия. Колеги, що за състезание е това?
Кой може да ми каже, кой отговор за мен се е оказал най-подходящ след като материалът е пред мен и аз и никой дуг най-добре мога да преценя това.
| | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Без вина виновна CafeTran Espresso |
---|
You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
| Protemos translation business management system |
---|
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |