Member activities


Läs mer om aktiviteter på ProZ.com.


Fysiska och virtuella möten

Utbildningsmötena som anordnas via ProZ.com sker både online och offline och ger översättare, tolkar och andra som arbetar med språk en möjlighet till professionell utveckling. Dessa möten hålls av yrkesverksamma med beprövad expertis i sina respektive fält.


Översättningstävlingar

Ett roligt sätt att ta ledigt från dina normala rutiner och både testa och finslipa dina kunskaper tillsammans med kollegor.


Certified PRO Network

ProZ.com Certified PRO Network är ett nytt initiativ på ProZ.com. Syftet är att identifiera kvalificerade översättare och översättningsbyråer som arbetar med olika språkpar och ge dem möjligheten att nätverka och samarbeta i en miljö som helt består av granskade proffs. De som godkänns till programmet får titeln ”ProZ.com Certified PRO” med tillhörande sigill, som kan visas på profilsidan och på andra platser på och utanför ProZ.com-webbplatsen om så önskas.


Professionella diskussionsforum

Forumen på ProZ.com är en öppen diskussionsplattform för ProZ.com-användare där de kan diskutera ämnen som de är intresserade av i ett relativt ostrukturerat format.


Mentorprogram

Mentorprogrammet på ProZ.com är ett initiativ för att ge fullvärdiga medlemmar ett sätt att möta andra medlemmar som är väletablerade nog för att ta sig an en lärling.Fler aktiviteter


Titta på översättningsrelaterade videor

Mentorprogrammet på ProZ.com är ett initiativ för att ge fullvärdiga medlemmar ett sätt att möta andra medlemmar som är väletablerade nog för att ta sig an en lärling.

Översättningsrelaterade videor som webbseminarier, självstudier, inspelade konferenser med mera.Översikt över webbplats

En snabbtitt på de funktioner som är tillgängliga på ProZ.com
All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Sök term
  • Jobb
  • Forum
  • Multiple search