Track this topic | Sidor om ämnet: < [1 2] | | Användare | Trådens avsändare: Katarzyna Jankosz Reportaż dotyczący biura "Symultanka" | pidzej Polen Local time: 19:26 Engelska till Polska + ... | | Tak tę sprawę traktowałem | Nov 3 |
od początku, reportaż nie był do niczego potrzebny (patrz wątek sprzed roku). Z tego co wiem, na kartkach obitych i podpisanych in blanco nie znalazło się nic o czym posiadacz pieczęci i podpisu by nie wiedział i nie akceptował. To były nadal tłumaczenia zaświadczone przez tego tłumacza. Jeżeli tłumaczenie było niedobre, niech się tłumaczy.
Sam trzymam pieczęć w zamykanym biurku w kancelarii w której spędzam codziennie większą część dnia. W domu mam jednak pare pustych opieczętowanych kartek na wypadek gdyby ktoś wpadł z jakim drobiazgiem do podbicia. Poinformuj odnośne organy jeżeli widzisz nadużycie. | | | | Michał Szcześniewski Polen Local time: 19:26
 Medlem (2008) Engelska till Polska + ... |
pidzej wrote:
W domu mam jednak pare pustych opieczętowanych kartek na wypadek gdyby ktoś wpadł z jakim drobiazgiem do podbicia. Poinformuj odnośne organy jeżeli widzisz nadużycie. |
|
Mowa o sytuacji, gdy rozsyłasz w Polskę swoje podbite kartki. | | | | Michal Berski Polen Local time: 19:26
Medlem (2007) Polska till Engelska + ... |
pidzej wrote:
Z tego co wiem, na kartkach obitych i podpisanych in blanco nie znalazło się nic o czym posiadacz pieczęci i podpisu by nie wiedział i nie akceptował. |
|
Jeżeli masz jakieś informacje z kręgów prokuratury, to może się podzielisz? | | | | | Sidor om ämnet: < [1 2] | To report site rules violations or get help, contact a site moderator | Reportaż dotyczący biura "Symultanka" |