http://sve.proz.com/about/overview/education

Education


En sammanfattning av de olika typer av utbildningskurser, webbseminarier och utbildningsresurser som är tillgängliga för översättare och tolkar på ProZ.com.


Kurser som man kan gå när som helst

Utbildning i egen takt: Onlineutbildning som du kan genomföra i din egen takt.
Individuell utbildning: Kurserna kan ske via Skype, e-post eller andra överenskomna plattformar.
Videor: Videofilmer om olika ämnen som har med översättningsbranschen att göra

Kurser som hålls vid ett visst tillfälle

Webinars: Onlinepresentationer som utförs i realtid i ett virtuellt klassrum.
Utbildning online: Onlinebaserade utbildningsmöten är precis som webbseminarier oftast längre, mer interaktiva och erbjuder mer material.
Kurser som hålls på plats: Fysiska utbildningssessioner som varar mellan en och två dagar och som förekommer i städer i hela världen.
SDL Trados-kurser: Lär dig hur du kan få ut så mycket som möjligt från dina SDL Trados-produkter med hjälp av certifierade SDL Trados-instruktörer.

Kunskapsbank

Översättningsbranschen på wiki: Gör så att ProZ.com-användare kan samla och dela med sig av sin kollektiva kunskap om översättningsbranschen. Sådan kunskap kan bland annat handla om hur man slår sig in i branschen, skatterelaterade frågor i olika länder, CAT-verktyg och kvaliteten på översättningar.
Artiklar: En samling artiklar och relaterad kunskap om ämnen som är av intresse för översättare, tolkar och andra som arbetar med språk.
Böcker: Översättningsrelaterade böcker till försäljning på ProZ.com.


Översikt över webbplats

En snabbtitt på de funktioner som är tillgängliga på ProZ.com